Uşak Belediyesi’nin hizmetleri ulusal medyanın ilgi odağı oldu

Uşak Belediyesi’nin hizmetleri ulusal medyanın ilgi odağı oldu

Uşak’ta ekonomik kalkınmayı sağlamak ve istihdamı arttırmak amacıyla önemli çalışmalar yapan ve yatırımlarıyla göz dolduran Uşak Belediyesi ulusal medyanın ilgi odağı oldu

Türkiye’de örnek olarak gösterilen önemli projelerin altına imza atan Uşak Belediyesi ortaya çıkarttığı hizmetler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından “Geçmişin Motifleriyle Geleceğin İnşası” projesi ile aldığı ödül çeşitli gazete ve televizyonlarda yer buluyor.Faaliyetleri, aldığı ödül ve spor alanındaki önemli başarılarıyla Milliyet, Diriliş Postası, Yeni Asır gibi ulusal mecralarda yer bulan Uşak Belediyesi adına Belediye Başkanı Nurullah Cahan bu kez TGRT Haber İstanbul stüdyolarının konuğu oldu.TGRT ekranlarında yayınlanan “Sadece Haber” programının konuğu olan Başkan Cahan, şehirdeki çalışmaları değerlendirdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da daha önce belirttiği yatay mimarinin proje ile can bulduğunu kaydeden Başkan Nurullah Cahan, “923 tane iş yerimizi, belediye binamızı ve defterdarlık binamızı da içine alan bir yatay mimari örneğini ortaya çıkarttık. Kentsel dönüşüm alanımızın orta alanı iki katlı yapılardan oluşurken yine tam ortasından Eskişehir Porsuk Çayı gibi Dokuzsele Deremiz geçiyor. Burayı da Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Bey’in destekleriyle temizledik ve yapılacak yeni bir baraj ile su akacak konsepte getirdik. Biz bu alana ekonomik olarak şehre önemli katkılar sağlayacak, Türkiye’ye ve dünyaya örnek olacak bir projeyi inşa ettik. Bir aya kadar da hak sahiplerine ve yer satın alanlara teslimat işlemlerimiz yapılacak.” açıklamalarında bulundu.Belediyeye ait UTAŞ Şirketini büyüterek önemli hizmetleri kısa sürelerde hayata geçirdiklerini paylaşan Cahan, Uşak’a 26 kilometre duble yol kazandırıldığını söyledi.UTAŞ ile termal ve sosyal tesislerin şehre kazandırıldığını, kentin çehresinin değiştirildiğini söyleyen Başkan Nurullah Cahan konuşmasında “Hem futbolda hem de basketbolda UTAŞ şirketimiz sporu kentte yeniden gündem haline getirdi. Uşak aslında futbolun bir beşiği, üzeri küllenmiş altında kor alevlerin yandığı bir futbol şehri. Biz hem Uşak Belediyesi olarak hem de UTAŞ şirketimiz olarak bu külleri üfledik. 8 yıldır amatör ligdeydik. Geçtiğimiz sezon şirketimiz vesilesiyle takımımıza sahip çıkarak profesyonel lige çıktık. Şampiyon olarak 3. Ligde oynamaya hak kazandık. Lige iddialı bir giriş yaparak 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlikle liderlik koltuğuna oturduk. Bunun yanında basketbol süper liginde takımımız var. 16 tane profesyonel kulübün içerisinde parkelerde biz de varız. Ciddi anlamda profesyonellik gerektiren bu işte, basketbol takımımıza UTAŞ şirketimiz ile sahip çıktık. Yepyeni ve dinamik bir kadro kurduk. 7 Ekim’de lig başlıyor. Türkiye gündemine futbolda olduğu gibi basketbolda da mührümüzü vuracağız.” ifadelerine yer vererek şehrin tamamında köklü değişiklerin gerçekleştirildiğini dile getirdi.

UŞAK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN