Uşak polisinden başarılı narkotik operasyonu

Uşak polisinden başarılı narkotik operasyonu

Uşak polisi Sivaslı ilçesinde 5 ayrı noktada yaptığı operasyon sonucunda çok miktarda hap ve uyuşturucu madde ele geçirdi

Operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde bulunduran, kullanan, ticaretini yapan, nakleden şahısların, sokak satıcılarının yakalanması ve diğer her türlü suç ve suçluyla mücadele kapsamında 5 ayrı adrese operasyon yaptı.Yapılan operasyonda 558 adet Gerica hap, 23 gram esrar maddesi, 2 adet Lyrica hap, 1.1 gram eroin maddesi ele geçirildi.Operasyon sonucunda “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti, Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak” suçlarından 9 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheliler adli mercilere sevk edildi.

UŞAK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN