Uşak Üniversitesi öğrencilerinden Zeytin Dalı Harekatı’na destek

Uşak Üniversitesi öğrencilerinden Zeytin Dalı Harekatı’na destek

Uşak Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı öncülüğündeki 12 öğrenci, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak için bu akşam yola çıkacak

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Karahan ile Prof. Dr. Metin Gümüş ve Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Adem Duru, yolculuk öncesi öğrencilerle bir araya geldi.Uşak Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Taha Koyuncu, 12 kişilik bir öğrenci grubuyla bu akşam Afrin’e yola çıkacaklarını ve Zeytin Dalı Harekâtında bulunan Mehmetçiğe manevi destek için ziyarette bulunacaklarını belirtti.Rektör Savaş, Uşak Üniversitesi olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nın yanında olduklarını belirterek, "Zeytin Dalı Harekatı ile Türk tarihinde yeni büyük bir sayfa açılmıştır. Harekatı başlatan Devletimize, Türk Silahlı Kuvvetleri komutanlarına ve askerlerimize muvaffakiyetler diliyorum. Fiziksel olarak orada olmasak da ruhen onların yanında olduğumuzu ifade etmek isterim. Uşak Üniversitesi akademisyenleri, personelleri ve öğrencileri olarak yüreğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimizle birliktedir. Türk Silahlı Kuvvetlerimize, askerlerimize özellikle de Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan asker ve güvenlik görevlilerine dua ediyoruz. Biz Uşak Üniversitesi olarak yaptığımız çalışmalarla onlara layık olmak istiyoruz. Öğrencilerimiz, Uşak Üniversitesi Ailesinin selam ve dualarını Mehmetçiğimize iletecekler. Öğrencilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.

UŞAK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN