Uşaklı ikizler Ordu’da birinci seçildi

Uşaklı ikizler Ordu’da birinci seçildi

Ordu’nun Ünye ilçesinde bu yıl 5’incisi düzenlenen "En Benzer İkizler Yarışması"nda 32 ikiz arasından Uşaklı ikizler birinci seçildi

Ordu’nun Ünye ilçesinde 32 ikizin katıldığı yarışmanın jüri üyeliğini Ünye Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Ebru Çelik, Neyzen Burcu Karadağ, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Ünye Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Fatih İleri, Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Demet Yamak yaptı.5 yıl önce Talip ve Ahmet Aydın isimli ikizlerin sosyal medya üzerinden oluşturdukları grup aracılığıyla başlattıkları etkinliğe Ünye Belediyesinin de destek vermesiyle geleneksel hale dönüşen "En Benzer İkizler Yarışması" bu yıl da yoğun ilgi gördü. Yarışmada jüriyi etkilemek adına aynı saç ve aynı kıyafetli ikizlerin olması dikkat çekti.Yarışma sonunda Uşak’tan katılan 5 yaşındaki Aynur- Günnur Yüce 50 puanla birinci, Samsun’dan katılan 6 yaşındaki Derin-Duru Sağlam ikinci oldu. Yarışmaya Ünye’den katılan 4 yaşındaki Berat- Miraç Cömert isimli ikiz kardeşler ise üçüncülüğü elde etti.

UŞAK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN