ABB’den Müdür Ceylani’ye başarı belgesi

ABB’den Müdür Ceylani’ye başarı belgesi

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi heyeti, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani’yi makamında ziyaret ederek, yaptığı çalışmalardan dolayı başarı belgesi takdim ettiler

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani’yi makamında ziyaret eden Anadolu Basın Birliği Van Şube heyeti, yürütülen eğitim öğretim hizmetiyle ilgili bilgiler aldılar. Müdür Muhlis Ceylani’nin öğretmen ve personelleriyle diyalogunun son derece iyi olan başarılı bir idareci olduğunu ifade eden ABB heyeti, “Öğretmenlerin sorunlarını kendi sorunu gibi bilir. Her bir öğretmenine özel ilgi gösterir. Öğretmenin en ufak bir problemi bile kendisi için büyük önem arz eder. Öğretmenler Gününe özel olarak hazırladığı program, günlerce konuşuldu. Öğretmen kadrosuna ve personeline oldukça değer veren Ceylani’yi alkışlamak lazım. Eğitim başarısının artması konusunda, hiçbir fedakârlıktan kaçınmaması takdire şayandır. Bizlerde Anadolu Basın Birliği Van Şubesi olarak, Öğretmenler Günü vesilesi ile kendilerini ziyaret ederek, başarı belgemizi takdim ettik. İyi ilişkiler, iyi niyetler, karşılıklı sevgi ve saygı her daim kentin gelişmesine katkı sunar” dediler.Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani ise, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Anadolu Basın Birliği (ABB) heyetine teşekkürlerimizi sunarız. Öğretmenlerim adına şahsıma verilen başarı belgesi için kendilerine, öğretmenlerim adına şükranlarımı sunuyorum, çok ince bir davranış. Bu ince ve nazik davranışlar daha çok birbirimize sahip çıkmamıza vesile oluyor. Anadolu Basın Birliği’nin bu duyarlı davranışları, eğitim camiamıza verilen değerin göstergesidir. Bir kez daha ABB heyetine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

VAN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN