Başkan Dülger’den Vali Aslantaş’a teşekkür plaketi

Başkan Dülger’den Vali Aslantaş’a teşekkür plaketi

Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Van Büyükşehir Belediyespor’un pazar günü deplasmanda karşılaştığı Anagold 24 Erzincanspor maçında takıma ve kendilerine yakın ilgi gösteren Erzincan Valisi Ali Asalntaş’a teşekkür plaket verdi

Van Büyükşehir Belediyespor, pazar günü deplasmanda karşılaştığı Anagold 24 Erzincanspor’a 3-0 yenilmiş. Takımlarını deplasmanda da yalnız bırakmayan Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger ve taraftarlar, Erzincan Valisi Ali Asalntaş ve Tayfa 24 Taraftarlar Grubu Başkanı Faruk Yılmaz ve yöneticilerden yakın ilgi gördü. Bundan dolayı maç sonrası Başkan Dülger, Vali Aslantaş’a teşekkür plaketi verdi. Başkan Dülger, “Erzincan Valisi Ali Aslantaş’ın Van Büyükşehir Belediyespor’umuza göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu yüzden Vali Aslantaş’a teşekkür amaçlı plaket takdim ettim. Ayriyeten Tayfa 24 Taraftarlar Grubu Başkanı Faruk Yılmaz’ın da yakın ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Başkan Yılmaz, maç sonrası vermiş olduğu plaketten dolayı bizleri onure etmiştir buradan tüm Erzincan taraftarlarına teşekkürler ediyorum” dedi.

VAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN