Başkan Hakan’dan GESO Başkanı Yamaç’a ziyaret

Başkan Hakan’dan GESO Başkanı Yamaç’a ziyaret

Van’ın Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Gevaş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Yamaç’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu

21 Ocak Pazar günü üç adayın yarıştığı seçimlerde güven tazeleyerek çıkan GESO Başkanı Yaşar Yamaç ve yeni yönetimine tebrik ziyaretinde bulunan Başkan Hakan, sivil toplum ve meslek kuruluşlarının bir ilin ve ilçenin gelişimindeki önemine değindi. Gevaş Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi gelecekte de meslek kuruluşları ile en üst düzeyde iletişimlerinin olacağını ifade eden Hakan, genel sorunların çözümüne yönelik koordineli çalışma gayretlerinin devam edeceğini kaydetti.Gevaş esnafının ve ticaretinin de konuşulduğu ziyarette, Gevaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Yamaç da, Başkan Hakan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gerek ziyaret ve gerek ilçedeki çalışmalardan ötürü kendisine teşekkür etti.

VAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN