Başkan Hakan’dan ziyaretler

Başkan Hakan’dan ziyaretler

Van’ın Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, İstanbul’da bulunan Vanlı sivil toplum kuruluşları ile köy derneklerini ziyaret etti

Bir dizi ziyaretler için İstanbul’a gelen Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Esenyurt ilçesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, köy dernekleri ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Düzenlenen program kapsamında Van Gevaş Kurultu Köyü Derneğini ziyaret eden Hakan’a AK Parti Gevaş İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu, Gevaş Dernekler Birliği Başkanı İsmail Ayaz, belediye meclis üyeleri ve Gevaş Muhtarlar Derneği Başkanı da eşlik etti. Burada konuşan Başkan Sinan Hakan, bu güzel birlikteliğin oluşmasının kendileri için onur ve gurur kaynağı olduğunu belirterek, “Öncelikle bu güzel derneğin kuruluşunda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İstanbul Esenyurt ilçemizin büyük çoğunluğunun Vanlı ve Gevaşlı olma münasebetiyle buradaki vatandaşlarımızın birliktelik içerisinde bir temsiliyet hakkı kazanarak gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasını çok önemli buluyorum. Bu güzel çalışmalar diğer Vanlı kardeşlerimiz için de olumlu pozitif bir örnek olacağını düşünüyorum. Tekrar burada emeği geçen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede aktif faaliyetlerine başlamasını temenni ediyorum’’ dedi.

VAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN