Eğitimlerini başarı ile tamamlayan usta ve kalfaların sertifikaları hazır

Eğitimlerini başarı ile tamamlayan usta ve kalfaların sertifikaları hazır

Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı meslek kollarındaki ustalık ve kalfalık belgelerini almayı başaran usta ve kalfalara verilmek üzere hazırlandı

Vali Ali Paşa Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı meslek kollarındaki ustalık ve kalfalık belgesini almayı başaranların okulca düzenlenen belgeleri oda başkanı İdris Karael tarafından imzalanarak okul müdür yardımcısı Ferit Aköz’e teslim edildi.Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İdris Karael, “Odamıza kayıtlı meslek kollarındaki ustalık ve kalfalık belgesini almayı başaranların belgeleri imzalayıp okul müdür yardımcısı Ferit Aköz’e teslim ettim. Hayırlı uğurlu olsun“ dedi.

VAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN