Erciş Belediyesinden tiyatro etkinliği

Erciş Belediyesinden tiyatro etkinliği

Van’ın Erciş Belediyesi tarafından yürütülen ‘Geleceğimizi Kucaklıyorum’ projesi kapsamında öğrencilere yönelik tiyatro etkinliği düzenlendi

Van Büyükşehir Belediyesi ile Erciş Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Afacanlar Çocuk Tiyatrosu Kulübü oyuncular, ‘Sakar ile Korkardan Masallar’ isimli oyunlarını sergiledi. Minikler ilk defa tiyatro oyunu izlemenin mutluluğunu yaşarken, gülücükleri de yüzlerinden eksik olmadı. Öğrencilere yönelik kısa bir konuşma yapan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, öğrencilerden vatana, millete ve ailelerine layık bireyler olarak yetişmelerini telkin etti.4 gün boyunca devam eden gösterimlerde, 5 bin öğrenciye ulaşıldı. Etkinlikte, ayrıca belediye personeli tarafından çocuklara meyve suyu ikram edildi.Tiyatro etkinliğini Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yaşar ile birlikte Erciş 108. Topçu Alay Komutanı Albay Kamil Tumba da izledi.

VAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN