Erciş Belediyesinden ‘Vefa’ projesi

Erciş Belediyesinden ‘Vefa’ projesi

Van’ın Erciş Kaymakamlığı ile Erciş Belediyesi tarafından ortak yürütülen ‘Vefa’ projesi kapsamında Şehit Abdülkadir Bahçe’nin evi ziyaret edildi

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, beraberindeki 108. Topçu Alay komutanı Albay Kamil Tumba ile Sahil Kent Mahallesi’nde bulunan Bahçe ailene nezaket ziyaretinde bulundu. Şehit babası Ömer Bahçe tarafından karşılanan protokol üyeleri, devlet olarak şehit yakınlarının her zaman yanında olduklarını belirtti.Şehit babası Ömer Bahçe ise, yapılan ziyaretten oldukça mutlu olduklarını söyledi.Vefa projesi kapsamında şehit yakınlarının evleri protokol üyeleri tarafından belli zamanlarda ziyaret edilip, sağlık başta olmak üzere tüm sorunları dikkate alınıyor.

VAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN