Öztürk’ten ‘Muhtarlar Günü’ mesajı

Öztürk’ten ‘Muhtarlar Günü’ mesajı

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Öztürk, yayınladığı mesajda, “Muhtarlık; devlet ile vatandaşlar arasında önemli görevler üstlenen bir kurumdur. Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan muhtarlık, yüzyılı aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. Bununla birlikte, vatandaş ile seçilmiş-atanmış yöneticiler arasında köprü görevi gören muhtarlarımız, büyük bir fedakârlık ve sevgiyle görevlerini yerine getirmektedirler. Projelerimizin gerek planlanması gerekse hayata geçirilmesi aşamalarında, vatandaşa doğru hizmeti götürebilmek için muhtarlarımızın görüş ve önerileri her zaman vazgeçilmez olmuştur, olacaktır. Bu vesile ile başta İpekyolu ilçemizdeki çalışma arkadaşlarım olan muhtarlarımız olmak üzere, tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutlar, hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.

VAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN