VASKİ’den kar yağışı öncesi hummalı çalışma

VASKİ’den kar yağışı öncesi hummalı çalışma

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, kar yağışı öncesi çalışmalarını hızlandırarak kırsal mahallelere hizmet götürmeyi sürdürüyor

Sonbaharın son günlerinde kar yağmadan planlanan hizmetlerin bitirilmesi için çalışan ekipler, halktan da büyük destek görüyor.Çatak ilçesine bağlı 600 nüfuslu Karşıyaka Mahallesi’nde VASKİ’nin yürüttüğü altyapı çalışmaları devam ediyor. Geçen yıl bin 100 metresi bitirilen kanalizasyon şebekesinin kalan 270 metrelik kısmının tamamlanması için ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Mahalle Muhtarı Şeref Balka, VASKİ’nin yapmış olduğu hizmetlerle büyük bir sorundan kurtulduklarını belirterek, “Geçen yıldan bu yana çalışan ekipler büyük zahmetlerle işlerini sürdürdü. Bu hizmeti getiren herkese minnettarız. Bizi unutmayanlara, ekipleri bizim için seferber edenlere teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

VAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN