Altınova Belediyespor’un Afyonkarahisar kampı başladı

Altınova Belediyespor’un Afyonkarahisar kampı başladı

Yalova’yı hem Türkiye Kupası’nda, hem de Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Altınova Belediyespor, Afyonkarahisar’da kampa girdi

21 Ağustosta sona erecek kampta sarı yeşilliler Budan Thermal-Spa Hotel’de konaklarken, 3 hazırlık maçı yapacak. Afyonkarahisar’daki hazırlıklarını tamamladıktan sonra Yalova ekibi tesislerine dönecek ve Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Bozüyük Vitraspor maçına odaklanacak.Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş, ”Afyonkarahisar’da iyi bir hazırlık dönemi geçireceğimizi düşünüyorum. 3 hazırlık maçı yaparak kendimizi görme fırsatımız olacak. Çok yeni ve güçlü bir ekibiz. Takımımızın ahengini bu kampta göreceğiz. Hedefimiz BAL’da şampiyonluk. Güçlü yönetim ve güçlü takımla bunu başaracağız” dedi.

YALOVA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN