Armutlu Doğa Evleri projesinde sona gelindi

Armutlu Doğa Evleri projesinde sona gelindi

Yalova’nın Armutlu ilçesinde butik sosyal yaşam alanlarını projelerinde barındırarak başarılı çalışmalarına imza atan Erdem İnşaat Yalova Armutlu’da devam eden Doğa Evleri Projesinde son çalışmalarını yapıldığı kaydedildi

Yalova Armutlu’da projeler yapan Erdem İnşaat Şimşek Evleri projesinden sonra Doğa Evleri projesini tamamladığını duyurdu. Yapılan açıklamada; peyzaj çalışmalarının devam ettiği projede günlük hayatınıza dair her bir şey var. Ayrıca; İstanbul’un yoğun stresinden kurtulmak isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği Yalova Armutlu’da 2018 yılında gelen doğalgaz ise bölgeye büyük değer kattığı belirtiliyor.Yaşam alanları dikkat çekiyorYapılan bilgilendirmede; Türk hamamı, Fitness, Şelale, Çocuk oyun alanları, botanik bahçe gibi bir çok yaşam alanlarının öne çıktığı projede projede ilginin büyük olduğu açıklandı."İstanbul’a çok yakın olması itibariyle en çok tercih edilen yerler arasında Yalova Armutlu geliyor" diyen Erdem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Erdem, "Yalova Armutlu termal, deniz ve doğa harikasının bir arada olduğu çok güzel bir yer. Yakın zamanda doğalgazın gelmesiyle turizm alanında en çok tercih edilen yerler arasında olması ve İstanbul’a çok yakın olması neden Armutlu sorusuna cevap vermektedir" dedi.

YALOVA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN