Başkan Salman Yalovalı okçuları ağırladı

Başkan Salman Yalovalı okçuları ağırladı

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından pilot bölge olarak seçilen Bursa’da düzenlenen turnuvada derece elde eden Yalovalı okçular, Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti

Orhangazi Gençlik ve Spor Eğitim Derneği Yalova şubesi olarak Bursa’da yapılan turnuvaya katılan ve takım olarak dereceye giren sporcular Şevval İnce, Şeyda Ersoy, Sefa Fesliyen, Aytuğ Erol ile birlikte Başkan Neşe Zenginler ve Antrenör Şaban Ok’u makamında ağırlayan Başkan Salman, derece elde eden takım oyuncularını tebrik ederek hediyeler takdim etti.Okçuluk sporunun maliyetli ve bir o kadarda dikkat isteyen bir spor dalı olduğunu belirten Başkan Salman, “Zor şartlar ve maalesef imkansızlıklar içinde almış olduğunuz dereceden dolayı hepinizi tebrik ederim. Yapmış olduğunuz spor dalı dikkat isteyen ve bir o kadar da maliyetli bir spor dalı. Almış olduğunuz bu kupa ve dereceden dolayı hepinizi kutlarım” dedi.

YALOVA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN