Bonzai kullanan gencin içler acısı hali

Bonzai kullanan gencin içler acısı hali

Son günlerde toplumun kanayan yarasına dönüşen, halk arasında bonzai olarak bilinen sentetik kanobinoid maddesinin kullanımı ortaya acı görüntüler çıkartıyor

Yalova’da bonzai kullanan bir gencin telefonla çekilen görüntüsü ise yürek burktu.Yalova’da bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekilen bir görüntü, bonzainin insanlara neler yaptığını bir kez daha gözler önüne serdi. Kullandığı uyuşturucunun etkisi ile kendinden geçen bir genç kamyonun altına girerek uzun süre taklalar atıyor. Bu esnada iniltiler de çıkartan gence şahsı tanıyan bir zabıta müdahale etmeye çalışıyor. Ancak şahıs bir süre sonra kendinden geçiyor. Yürek burkan görüntü dakikalarca akıp giderken bonzai kullanımının toplum açısından ne denli büyük bir tehlike haline dönüştüğü de gözler önüne seriliyor.

YALOVA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN