Geleceğin milli boksörlerini yetiştiriyor

Geleceğin milli boksörlerini yetiştiriyor

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü boks antrenörü Yüksel Turhan tarafından verilen boks antrenmanları ilgi görüyor

Atatürk Spor Salonu’nda yapılan antrenmanlara her yaş kategorisinden 100’e yakın sporcu katılıyor. Haftanın 6 günü antrenman yaptıklarını belirten Turhan, milli takıma sporcu göndermek en büyük hedefleri olduğunu söyledi. Alt minik, üst minik, yıldız, genç ve büyükler kategorilerinin yanı sıra antrenmanlara katılan bayan sporcularının sayısı da her geçen gün artıyor.Turhan, “Çalışmalarımıza her geçen gün yeni sporcu arkadaşlarımız katılıyor. İlimizde alt yaş kategorilerinden yukarıya doğru herkese boksu sevdirmek istiyoruz. Hedefimiz milli takımlara sporcu göndermek. Bunun için de haftanın altı günü aralıksız antrenmanlarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

YALOVA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN