Hersek’e önemli ziyaretçiler

Hersek’e önemli ziyaretçiler

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Yalova ve Çınarcık Yaşlılar Yurdu sakinleri, Altınova’nın tarihi ve turistlik yerlerini gezerek ilçe hakkında bilgi aldı

Bocce İl Temsilcisi Didem Eliaçık tarafından çalıştırılan Yalova ve Çınarcık Yaşlılar Yurdu sakinlerinden oluşturulan Bocce Takımı, ilçe gezileri kapsamında Altınova’nın tarihi Hersek Mahallesi’ni gezdiler. Lagünü, Hersek Sahili ve Hersekzade Ahmet Paşa Külliyesi’ni gezen Bocce Takımı, burada bölgenin tarihi geçmişiyle ilgili bilgiler aldı. Ziyaretçilerin en çok ilgisini çeken bölge ise Hersek Sahili ile külliye oldu. Hersekzade Ahmet Paşa Türbesi’nde dua eden Bocce takımı, camiyi de gezerek bilgi aldılar.Ziyarette Altınova İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova Kent Konseyi üyeleri Emine Ballı ve Birgül Kırçiçek de hazır bulundu.

YALOVA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN