Karaosmanoğlu, Hersek Sahilini gezdi

Karaosmanoğlu, Hersek Sahilini gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Altınova Sahili Kadın Plajını gezerek, Altınova Belediye Başkanı Dr

Metin Oral’dan bilgi aldı.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel eşlik etti. AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Meclis üyeleri ve Altınova Belediyesi teknik heyetinin hazır bulunduğu inceleme gezisinde bölgeyi çok beğenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “Seneye inşallah vatandaşlarımız burada gönüllerince denize girecek” dedi.Karaosmanoğlu ve beraberindekiler Hersek Sahili dönüşü, Hersekzade Ahmet Paşa Külliyesi’ni ziyaret ederek, namazlarını tarihi Hersekzade Ahmet Paşa Camii’nde kıldılar.

YALOVA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN