Şimdi de gazeteyi çaldılar

Şimdi de gazeteyi çaldılar

Yalova Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi üzerine yerleştirilen "simitçi" ve "gazete okuyan adam" heykellerinin başı hırsızlarla dertte

2017 Aralık ayında demir simitlerin çalınmasının ardından şimdi de gazete çalındı.Yalova Belediyesi 2017 yılının başlarında İstiklal Caddesine 2 heykel yerleştirdi. Bu heykellerden birisi simitçi, diğeri ise gazete okuyan bir vatandaşı tasvir ediyordu. Ancak simitçi heykelinin kafasının üzerindeki tablada yer alan demirden simitler, 2017 yılının Aralık ayında kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Ama heykellerin derdi bununla da bitmedi. Dün de gazete okuyan vatandaşı tasvir eden heykelin gazetesi çalındı.Heykeli gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, “Hırsızlar heykelleri parça parça çalıyorlar. Önce simitçi heykelinin simitleri, şimdi vatandaş heykelinin gazetesi çalındı. Bundan sonra neyi çalacaklar merak ediyoruz” demekten kendilerini alamadılar.

YALOVA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN