Temizlik işçisi baba kendini kızına adadı

Temizlik işçisi baba kendini kızına adadı

Yalova’da eşi öldükten sonra bir daha evlenmeyen ve kendini 15 yaşındaki kızına bakmaya adayan temizlik işçisi Tahsin Tunç, kızını çalışırken bile yanından ayırmıyor

Yalova’da 3 yıl önce eşini kanserden kaybeden 53 yaşındaki Tahsin Tunç, kendini eşinin emaneti olarak gördüğü tek kızına adadı. Bir daha hiç evlenmeyen Tunç, Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde sözleşmeli temizlik işçisi olarak çalışıyor. Kızı Özlem Tunç’a hem annelik hem de babalık yapan Tunç, sabah erken saatlerde işbaşı yapmak için evden çıkmak zorunda kalıyor. Kızını işe giderken bile yanından ayırmayan Tunç, kızını temizlik çalışması yaptığı kamyonda yanında oturtuyor. Gün boyu kızıyla birlikte olan Tunç, "O benim her şeyim. Ona hem annelik hem babalık yaptım. Onu yanımdan ayırmıyorum. Sabah evden birlikte çıkıyoruz. Ben çalışırken o da yanımda oturuyor" dedi.

YALOVA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN