Yalova Üniversitesi’nden Mehmetçiğe tam destek

Yalova Üniversitesi’nden Mehmetçiğe tam destek

Yalova Üniversitesi, Afrin Operasyonu’na manevi destek amacıyla kampüs içerisindeki 5 Fakülte ile 5 Meslek Yüksek Okulu’nu Türk Bayrakları ile donattı

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güler Alkan, “Üniversite olarak Cumhurbaşkanımız ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Zeytin Dalı harekatının arkasındayız” dedi.Yalova’da 15 bin 500 öğrencinin eğitim gördüğü Yalova Üniversitesi, Afrin’de kahramanca çarpışan Türk askerine verdiği manevi desteği kampüs bahçesine yüzlerce bayrak asarak gösterdi. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güler Alkan’ın talimatıyla sabah saatlerinde kampüs içerisinde bulunan Hukuk Fakültesi, İslami Bilimler Fakültesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Sanat Tasarım Fakülte binaları ile Üniversiteye bağlı 5 Meslek Yüksek Okulu Binası’nın dış cephesine dev boyutta bayraklar asıldı.Üniversite kampüsünün dört bir yanını şanlı Türk Bayrakları ile donattıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Güler Alkan,” Milli birlik ve beraberliğimizin zirveye ulaştığı ve tüm yüreklerin Afrin’de çarpışan Mehmetçiklerle birlikte attığı bu günlerde, Yalova Üniversitesi olarak tüm kalbimizle devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Allah milletimizi ve ordumuzu muzaffer kılsın” dedi.Yalova Üniversitesi olarak, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesiyle koordineli olarak ortak bir bildiri yayınlama hazırlığı içerisinde de olduklarını ifade eden Alkan, “Yapılması gereken bir hareketti. Sınır güvenliğimiz açısından güvenliğimizi sağlamak bizim kendi tasarrufumuzdur. Cumhurbaşkanımız başladığı işin sonuna kadar üzerine giden bir lider. Kararı aldı ve arkasında durdu. Sonuna kadarda gidecektir. Yalova Üniversitesi olarak, Cumhurbaşkanımız ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin “Zeytin Dalı” harekatının sonuna kadar arkasındayız. Tüm kampusümüzü şanlı Türk bayraklarıyla donattık. Işıklandırma yapacağız. Harekat boyunca devletimize desteğimizi göstereceğiz” dedi.

YALOVA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN