Yalova’da kaçak içki ve sigara operasyonu

Yalova’da kaçak içki ve sigara operasyonu

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 4 ilde eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonla kaçak içki ve sigara ele geçirdi

Yurtdışından Türkiye’ye kaçak içki sokulduğu istihbaratı alan Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, eşkallerini belirlediği şüphelileri takibe aldı. Yalova merkezli, Edirne, Çanakkale, Bilecik’te eş zamanlı bir operasyonda depo ve evlere baskın düzenlendi. Yapılan aramalarda çok sayıda kaçak içki ve sigara ele geçirildi.Olayla ilgili A.A., S.U. ve İ.M. adlı şahıslar gözaltına alındı. Şüphelilerden İ.M. tutuklanarak cezaevine gönderilirken A.A. ve S.U. ise adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YALOVA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN