Yalova’da öğrenciler spor yapacak

Yalova’da  öğrenciler spor yapacak

Yalova İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Sporla Başlıyorum” projesi kapsamında il genelindeki 89 okul ve 22537 öğreniciye 84 Bin TL’lik spor malzemesi dağıtıldı

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Tosun ve öğrencilerin katıldığı ödül töreni Yalova Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleştirildi. Proje hakkında bilgi veren Tosun,” Spor yapmayan genç kalmasın sloganı ile yola çıktık. 11-19 yaş grubu arasındaki gençlerin en az bir spor dalına yönlendirilmeleri sosyal ve kültürel hayata entegre olmalarını sağlayacağız. Hedefimiz geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bedenen ve ruhen gelişimlerine destek olmak. Futbol, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi gibi 15 kalemden oluşan spor malzemesi dağıtıldı” dedi.

YALOVA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN