Yalovalı kadın muhtar askerlik için başvurdu

Yalovalı kadın muhtar askerlik için başvurdu

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesindeki 9 muhtar, Afrin’e yönelik düzenlenen "Zeytin Dalı" operasyonuna destek vermek için askerlik başvurusunda bulundu

Başvuranlar arasında Yalova’nın 2 kadın muhtarından birisi olan Çiftlikköy Sahil Mahallesi Muhtarı Ebru Filiz de bulunuyor.Afrin’de devam eden Zeytin Dalı operasyonuna siviller de destek veriyor. Çiftlikköy ilçesinde görev yapan 9 mahalle muhtarı Yalova Askerlik Şubesi’ne dilekçeyle müracaat ederek, askere alınmak istediklerini beyan etti. Askerlik başvurusu yapanlar arasında Yalova’nın 2 kadın muhtarından birisi olan Çiftlikköy Sahil Mahallesi Muhtarı Ebru Filiz de yer aldı. Mehmetçiğe her zaman olduğu gibi bu dönemde de destek verdiklerini dile getiren Filiz, “Seçilmişler olarak güvenlik güçlerimizin her zaman yanında yer aldık. Şimdi Afrin’de yapılan operasyonda da yanlarında olmayı sürdürüyoruz. Bunu resmileştirmek için askerlik başvurusunda bulunuyoruz. 9 mahalle muhtarı olarak göreve hazırız” diye konuştu.500 Evler Muhtarı Ergun Tanrıkulu ise, “Memleketimiz için buraya geldik. Muhtarlar olarak biz bu göreve hazırız. Seve seve vatanımız için her yere gideriz. Bütün muhtarlar bu göreve taliptirler” dedi.Muhtarlar, askere alınmak istediklerini belirten dilekçelerini komutanlara teslim etti.

YALOVA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN