Yardımsever gençler, gönülleri fethetti

Yardımsever gençler, gönülleri fethetti

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü’nce yürütülen Türkiye’nin dört bir yanında uygulanan ‘Damla Projesi’ kapsamında genç gönüllüler tarihi Hersek Bölgesini gezdi

Bakanlığın, ‘Damla Projesi’ ile gönüllere dokunan gençler, Hersek Mahallesi’ndeki kimsesiz ve muhtaç ailelerle yardım elini uzatıp, çocuklarla bir araya geldi.Gönüllülük esasına göre çalışan ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen üniversite öğrencilerinin oluşturduğu ekip, Altınova Hersek Mahalle Muhtarı Vedat Gencebay ve Altınova Belediyesi Çevre Mühendisi Çağrı Gürol tarafından ağırlandı.Tarihi Hersekzade Ahmet Paşa Külliyesi ve Camii ile Hersek Sahilini gezen genç gönüllüler, Hersek Mahallesi’nde yaşayan kimsesiz ve muhtaç ailelere yardımda bulundu. Mahalleli çocuklarla sohbet edip oyunlar oynayan gençler gönülleri fethetti.

YALOVA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN