Bu muydu sandıktan çıkarılan ders?

İktidar kara propagandacıları, daha önce denediklerini şimdi bir kez daha tekrarlıyor. Milleti, Ekrem İmamoğlu’nun FETÖ projesi olduğuna ikna ederek Binali Yıldırım’a oy toplamaya çalışıyorlar.

Daha önce istenen sonucu vermemiş bir strateji, şimdi 23 Haziran’da niye başarı getirsin?

Ama hayır; ne tecrübelerinden çıkarmaları gereken dersi çıkarıyorlar, ne sandıktan aldık dedikleri mesajı gerçekten almış gibi davranıyorlar.

Kazandırsaydı 31 Mart’ta kazandırırdı, demek ki tutmadı, FETÖ yaftası kabul görmedi, hatta ters tepmiş görünüyor. Yine de ‘şansımızı daha fazla zorlamayalım’ demiyorlar.

Güya FETÖ’yle mücadele için açılmış bir sosyal medya hesabı var. FETÖ’yü bırakmış, o görüntü altında Ekrem İmamoğlu’yla mücadele ediyor.

31 Mart kampanyasında, Dumanlı’nın bir görüntülü mesajına dört elle sarılmışlardı.

Firari Dumanlı, seçimde Erdoğan’a kaybettirmeye çağırıyordu halkı.

Sanki seçmen onun ağzına bakacak. Onun demesiyle ya da bir işaretiyle oyunu değiştirmeye hazır bekliyordu sanki millet.

‘Kim takar, köpürtmeyin şunu, hem FETÖ propagandasına alet oluyorsunuz, etkilerini abartarak ekmeklerine yağ sürmeyin, bayram ediyorlardır sayenizde, sevindirmeyin şunları, milletin gözünde büyütürseniz tam da Pensilvanya’nın kirli emellerine hizmet etmiş olursunuz’ dedik ama dinletemedik o zaman.

Pek ciddiye aldı bu malzemeyi kara propagandacılar, tepe tepe kullandılar.

Bir musibet bin nasihattan yeğdir diye boşuna buyurmuş ecdat. Nasihat işlemedi, bir kulaktan girip öbüründen çıktı.

Laftan anlamayıp deneme yanılma yöntemiyle iş görenler bile, yaşadıklarından yola çıkarak nerede hata yaptıklarını çoktan öğrenmiş olurdu.

Artık anlamışlardır Hanya’yı Konya’yı diye umarsınız. Fakat yaşananlar da kar etmemiş. Değişen bir şey yok, kaldıkları yerden kara propagandaya devam ediyorlar.

Bu sezonun kripto pası Emre Uslu’dan. “Erdoğan’ın siyasi ömrü bitti, sonu geldi, 23 Haziran nokta olacak, Pensilvanya oyları olmasa İmamoğlu gündem bile olamazdı, 31 Mart’ı FETÖ kazandırdı” minvalinde gevelemiş.

Bu da İmamoğlu’nu FETÖ’nün umudu, prensi, göz bebeği yapmaya yetiyor ya, arkasına Pensilvanya’yı aldığını kanıtlıyor ya, terör örgütlerinin ona kazandırmak için çalıştığını gösteriyor ya, seçimi o alırsa İstanbul’u teröristler almış kadar oluyor ya...

Hızır, tebdili kıyafetle ‘adeta’ imdada yetişmiş de önlerine bayram hediyesi fırlatmış gibi uçarak üstüne atlıyorlar.

Oysa...

31 Mart’tan bir farkı var 23 Haziran kampanyasının. O, adaylar ve partiler arasında geçen olağan bir seçim yarışı değildi. Öyleymiş gibi göstererek halkı kandırıyordu muhalefet. O bir beka mücadelesiydi, bir tarafta Türkiye karşı tarafta düşmanlar vardı, belediye seçimi değil bir ölüm kalım savaşıydı. Ama bu, olağan bir belediye seçimi. Altı üstü, İstanbul’u kimin yöneteceği seçilecek. Başka bir şeymiş gibi sunanlar halka yalan söylüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dahi can kulağıyla dinleseler bu farkı fark edeceklerdi. Ancak nerede!...

Gitti Dumanlı videosu, geldi Uslu videosu. Madem kara propaganda ağzı değişmeyecekti, ne anladık 31 Mart’tan?

YORUMLAR (52)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
52 Yorum