Yanal da olmadı top Ali Koç’ta…

Yeni teknik direktör gelmesinin anlamı şudur; kartlar yeniden karılacaktır, herkese yeni fırsat doğacaktır. O yüzden yeni hoca geldiğinde sakatlar birden iyileşir, takıma küskünlere birden canlanma gelir. Lakin bu klasik döngü Fenerbahçe’de işlemedi. Takım, Ersun Yanal’ın göreve gelişini hiç takmamış bir görüntü içindeydi...

Dün de sıradan futbol oynayan, “Düşmeme mücadelesi veren” bir takım müsveddesi vardı sahada. Benzia değil takımı yönetmek, kendisini idare etmekten uzaktı. Soldado tarihin en kötü santrforu transferi konusunda iddiasını bir kez daha kanıtladı. Ayew ile Eljif Elmas ortalama futbollarına devam ettiler. Biraz fark ortaya koyan isim Mehmet Ekici’ydi ama o da oyun içi istikrarı konusunda sorun yaşadı. Savunma ise bu maçta rahattı. Harun geldiğinden bu yana en rahat maçlarından birini çıkardı ama Neustadter bu karşılaşmada bile kırmızı kart görmeyi başardı.

Özetle Ersun Yanal’ın elektroşoku da işe yaramadı. İş, Ali Koç’un devre arasında yapacağı transferlere kaldı.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum