Fenerbahçe umut saçıyor

Yaptığı transferler, Napoli’nin yolunu tutan Eljif Elmas, ilgilendiği futbolcularda ezeli rakipleriyle girdiği mücadele ile gündemden düşmeyen Fenerbahçe... Sarı-Lacivertlilerin bu sezon kendisi adına uzun ve meşakkatli geçecek olan lige hazır olmak için yönetimi, futbolcuları ve camiası ile erken bütünleşip, başarıyı yakalaması gerekiyor. 16 milyon euro+bonus ile kasasını doldurarak müthiş bir iş çıkartan yönetim, kamuoyunun 16 milyon değil, 6 milyon bile etmez dediği Eljif için takdir edilesi bir transfer örneği ortaya koydu. Eljif Fenerbahçe’de oynadığı oyunla belki bu rakamı hak etmese de, Makedon milli takımında ortaya koyduğu performansla Ancelotti ve ekibini etkilemiş ki yapacakları öncelikli transfer olarak gündeme alınmış. Transferindeki önemli bir detay da genç yıldızın Makedon pasaportuna sahip olması. Evet belki yalnızca Türk pasaportu olsa bu rakamlara ulaşılamazdı.

Fenerbahçe’nin şimdiki planı da Ferdi, Berke, Murat Sağlam ve Allahyar gibi gelecek vaad eden gençlerden verim alıp para kazanmak. Juventus’a transfer olan Merih’in şu anki performansı, Avrupa’da harika çocuk olarak anılan De Light’ı çoktan sollamayı başardı. Hem ülkemiz hem de Merih için çok güzel günler başladı. Burada Juventus’un yatırımı da bir o kadar önemli. Ülkemizde de bu gençler için yatırımlar yapılmalı ki futbolumuzun geleceği sağlama alınsın. Türk futbolunda Yusuf, Abdülkadir, Oğuzhan Akgün gibi yıldızlar parlamak için sırada bekliyor.

Hazırlık maçlarında 2 maçı kendi açısından ölçü olmasa da Wolfsburg ve Hertha Berlin maçlarında oynanan oyun gelecek için umutları tazeledi. Stoper ve 6 numarası dışında kadroyu da şekillendiren Fenerbahçe, Audi Cup’ta karşılaşacağı güçlü rakipleri önünde eksikliklerini daha net görme fırsatını yakalayacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.