Bildiğin psikopat bunlar

Arap çocuklarını çikolatayla kandırarak mayın tarlalarında koşturan ABD yahut İngiltere askerlerinin bundan muradı Batılı değerlerin yükselişi midir?
Esir aldıkları devrimcilere hâşâ “Rabbim Esed” dedirtmek için akıl almaz işkenceler yapan ve işkence esnasında zevkten kuduran “Şebbiha”, bunu Alevilik davasının gereği olarak veya Arap kavmiyetçiliğinin ihyası için mi yapıyor?

Yasin Börü’yü işkenceyle öldürürken hunharca eğlenenlerin çektiği zılgıtların “azadi” ile alâkası var mı?
Diz çöktürdüğü ve birazdan boğazını keseceği rehinenin yanında kameraya doğru hançer sallayarak gayet “cool” bir şekilde “dava”yı anlatan Bağdadi yandaşı delikanlının motivasyon kaynağı gerçekten de “dava” mıdır?
Hayır.
Bildiğiniz sadist, bildiğiniz psikopat bunlar.
Hasbelkader “US Marine”, “Şebbiha”, PKK veya Bağdadi Grubu’nda bulunuyorlar; ağlarına düşürdükleri zavallılarla canlı cinayet filmleri çekip satan bir yer altı prodüksiyon firmasının kadrosunda “Hem iş, hem zevk” diyen figüran katiller olarak da yer alabilirlerdi hasbelkader.

***

Ölüme giderken istedikleri kadar “Kürdistan” yahut “Devrim” diye haykırsınlar veya istedikleri kadar tekbir getirsinler; suçsuz sivillerin ortasında, kadın ve çocukları öldüreceğini bile bile kendilerini patlatan canlı bombaların adanmışlıkları da azgın nefislerinedir.

Onlar psikopatlığı öyle bir noktaya taşıdılar ki, o noktada psikopatlığın kendisi bile “O kadar ileri gidemem” deyip havlu atar.
Etkilerini göremeyeceği bir vahşeti, vahşetin etkilerinin tahayyülüyle mest olarak gerçekleştiren; “Birazdan bu meydanı parçalanmış cesetlerle dolduracağım ve bütün dünya beni konuşacak” diyerek bombanın pimini çekerken hazzın dibini bulan korkunç yaratıklar.

***

Birileri itiraz edebilir şimdi. “O işi yapan mücahitleri ayrı tutmalısın. Onlar kendilerini Allah yolunda feda ediyorlar. Sivilleri öldürüyor olmaları bu gerçeği değiştirmez. Allah’ın ayetlerini yorumlayış şekilleri, sivilleri öldürmelerine elveriyor” diyebilir.
Geçersiz argüman.
Rahman ve Rahîm Allah, bize savaşta aşırı gitmemeyi emrediyor, “Çünkü Allah, aşırı gidenleri sevmez” diyor. Çoluk çocuğu taammüden öldürmenin ötesinde aşırılık mı var? (Aşırı gidenlerin dikkatine: “Allah için” diyorsunuz, ama Allah sizi sevmediğini söylüyor.)

***

Kur’an’da bu yöndeki sarih ifadeleri okuyup da o ölçüsüz katliamları İslam’la izah edebilenler (!) Kitap’a uyanlar değil kitabına uyduranlardır. Nefislerinin kitabına!

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum