Bilic dönemini hatırladık

Beşiktaş maça üstüne adeta ölü toprağı atılmış gibi başladı ve ilginç bir şekilde Bilic’in çalıştırdığı yılları hatırlattı. O dönemde de orta sahaya egemen olan ama ceza sahasına giremeyen bir Beşiktaş vardı tıpkı dün akşamki mücadelenin ilk bölümünde olduğu gibi. Çaykur Rizespor gibi bir takıma karşı kendi evinde bile bu denli tedbirli oynamak ve buna rağmen 3 sarı görmek ise oldukça şaşırtıcı idi.
Quaresma’nın yaratıcılığı ile gelen gol ne kadar güzel ise serbest vuruşları Talisca’ya bırakmaması da o kadar nahoş bir durumdu.

İkinci devre süngüsü düşmüş Rize’nin fişini çekmeyi düşünmek yerine Play-Station oynar bir hava sergilemek ise Şenol hocaya hiç yakışmadı. Quaresma’nın yerine Tolgay’ın girmesi ise belli ki güvenliği daha da arttırmayı hedefliyordu. Ama Quaresma gibi kırılgan bir yıldızı küstürmeye değer miydi? Tartışılır!

Son olarak Oğuzhan’ın kendisi için bir karar vermesi gerekiyor; ya takımın patronu olacak ya da karakter oyuncusu olarak kalacak. Rize ise ligde kalacak gibi görünmüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.