PKK'lı teröristler, Silopi'de iş makinesi yaktı; 2 işçi kayıp

PKK'lı teröristler, Silopi'de iş 
makinesi yaktı; 2 işçi kayıp

Şırnak'ın Silopi İlçesi yakınlarında bulunan Cudi Dağı'nda, termik santral için kömür çıkaran özel bir firmaya ait iş makinası, PKK'lılar tarafından ateşe verildi. Şirkette çalışan 2 kişiden ise haber alınamıyor.

Silopi Elektrik A.Ş.'ye ait termik santral için çalışan özel bir firmaya ait bir iş makinesi, Cudi Dağı'nda bugün öğlen saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından ateşe verildi.

Güvenlik güçleri çalışma başlattı

Gürümlü ile Çalışkan Beldeleri arasında meydana gelen olayda, iş makinesi ateşe verilirken, aynı firmada çalışan ve isimleri açıklanmayan 2 işçi de kayboldu. Kaybolan 2 işçinin PKK'lılar tarafından kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Haberin duyulmasının ardından güvenlik güçleri, kaçan PKK'lıların yakalanması ve kayıp kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

ŞIRNAK/DHA

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN