Akdağmadeni’nde doğalgaz çalışmaları sürüyor

Akdağmadeni’nde doğalgaz çalışmaları sürüyor

Akdağmadeni’nin son yıllardaki en büyük atılımlarından birisi olan doğalgaz çalışmalarında ana boru hattı döşemesi Gültepe Mahallesi2nden başladı

Çalışmaları yerinde inceleyen Akdağmadeni Belediye Başkanı İrfan Coşgun yaptığı açıklamada,"İlçemiz yine tarihi günlerinden birini yaşıyor. Vatandaşlarımızın büyük bir özlemle beklediği doğalgaz çalışmalarında son aşamaya gelinerek ana boru hattının döşenmesi Gültepe Mahallemizden başlamış bulunmaktadır. Doğalgazın ilçeye kazanımı ile birlikte hava kirliliği en aza indirgenmiş olacak. Bunun akabinde doğal gazın tasarrufta başta olmak üzere birçok artısı vatandaşlarımıza sunulmuş olacaktır. Çalışmalar devam ederken bizler de alt yapıya zarar verilmemesi için sürekli işin başında olacağız. Vatandaşlarımızın bu süre boyunca rahatsız olmaması için çalışmaları kontrol edeceğiz. Vatandaşlarımızın da bize anlayış göstereceğine inanıyoruz" dedi.

YOZGAT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN