Boğazlıyan’da eğitim konuşuldu

Boğazlıyan’da eğitim konuşuldu

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesi’nde okul müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen toplantı da bir araya geldi

Toplantıda eğitim seviyesinin daha da yükseltilmesi konusu görüşüldü.Boğazlıyan Öğretmenevi ’nde gerçekleştirilen toplantıda, okulların sportif, sosyal ve kültürel alanlardaki faaliyetleri başta olmak üzere eğitim seviyesinin daha da yükseltilmesi konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıya Şube Müdürleri Vedat Oymak, Nazan Tok, ilçe, belde ve köylerde bulunan okul müdürleri katıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, yaptığı konuşmada, ilçe okullarının eğitim durumu ve eğitim istatistikleri hakkında bilgi vererek, geçen seneki başarıların artarak devam edeceğini ifade etti.2017-2018 eğitim öğretim yılının genel bir değerlendirmesini yapan Yıldız, okul güvenliği konusunda tüm yöneticileri dikkatli olmaya çağırdı. Müdürlerden her konuda vatandaşlara, öğretmenlere ve öğrencilere yardımcı olunmasını isteyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldız, ayrıca okulların yapması gereken çalışmalar hakkında yapılacak iş ve işlemleri aktardı.Toplantıda daha sonra; 2017-2018 eğitim-öğretim yılı istatistiki bilgileri, veliye ulaşmada izlenecek yollar, okulların sportif, sosyal ve kültürel alanlardaki faaliyetleri, ele alındı.

YOZGAT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN