Öğrencilere trafik eğitimi verildi

Öğrencilere trafik eğitimi verildi

Yozgat’ta okulöncesi ve ilkokul öğrencilerine trafik kuralları ve trafikte uyulması gereken davranışların öğretilmesi ve trafik bilinci konulu uygulamalı eğitim verildi

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu TUSEKON arasında sosyal sorumluluk projesi olarak imzalanan protokol çerçevesinde Yozgat Milli Eğitim Vakfı İlkokulu’nda öğrencilere ‘Trafik Bilincini Artırmak ve Farkındalık Yaratma’ amaçlı eğitim verildi.Eğitimlerde Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ve TÜSEKON tarafından hazırlanan video ve çizgi filmler ile sunumlar öğrencilere izletildi. Öğrencilere sürücü kursları tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Erdoğan yaptığı açıklamada “Yozgat’ta ilkini bugün yaptığımız ve ülke genelinde başlatılan trafik bilincini artırmak ve farkındalık yaratmak konulu eğitimlere başlamış bulunmaktayız. Bu program dahilinde ilimiz ilkokul ve anaokullarında sürücü kurslarımızın trafik eğitimcileri tarafından bu eğitimler veriliyor” dedi.

YOZGAT/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN