Sarıkaya Kızılelma Şehitlik Anıtı’na ziyaretçi akını

Sarıkaya Kızılelma Şehitlik Anıtı’na ziyaretçi akını

Yozgat’ın Sarıkaya İlçesi’nde belediye tarafından yaptırılan Kızılelma Şehitlik Anıtı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor

Sarıkaya Belediyesi tarafından yapılan ve mimarisinde Türk tarihinin yansıtıldığı Kızılelma Şehitlik Anıtı ziyaretçi akınına uğruyor. Kızılelma Şehitlik Anıtı’na ziyaret için gelen Bekir Tanrıkulu,"Şehitlik anıtımız Sarıkaya Belediyesi tarafından Sarıkaya Şehit ve Gazi Aileleri Derneği talebi üzerine yapıldı. Sarıkayalı şehitlerimizin anısını yaşatmak için yapılan atına gelerek dua ediyoruz. Anıt, şehitlerimizin aziz hatıralarının yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması açısından son derece önemli bir hizmet oldu. Hem Sarıkaya’dan hem de şehir dışından gelen birçok vatandaş tarafından anıtımız ziyaret ediliyor" dedi.

YOZGAT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN