Sevgi evlerinde kalan çocuklara trafik eğitimi verildi

Sevgi evlerinde kalan çocuklara trafik eğitimi verildi

Yozgat Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Sevgi Evleri’nde kalan 13-18 yaş aralığındaki çocuklara teorik ve uygulamalı trafik eğitimi verildi

Yozgat’ta çocuklarda trafik bilincinin oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla Yozgat Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri Sevgi Evleri’nde kalan 43 çocuğa trafik eğitimi verdi. 1 saat boyunca süren eğitimde ekipler çocuklara trafik kurallarını teorik ve uygulamalı olarak anlattı.Yapılan trafik eğitiminde çocuklara, karayolunda nasıl hareket etmeleri gerektiği, yaya geçidi kullanımı, trafik ışık ve işaretlerine uymaları gerektiği ve trafikte karşılaşabilecekleri tehlikeler görevli ekipler tarafından anlatıldı. Çocukların büyük ilgi gösterdiği eğitim, soru cevabın ardından sona erdi.

YOZGAT/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN