Sorgun’da güvenlik toplantısı yapıldı

Sorgun’da güvenlik toplantısı yapıldı

Yozgat’ın Sorgun ilçesi Kaymakamlığı tarafından her ay düzenli olarak yapılan güvenlik toplantısının sonuncusu Çiğdemli Kasabasında yapıldı

Çiğdemli Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıya; Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Çiğdemli Belediye Başkanı İsmail Biçer, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz ve ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının sorumluları katıldı.Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar yaptığı açıklamada, “Bu tür toplantılar sayesinde gerek ilçe, gerekse belde halkının sorunlarına çözüm önerileri bulma şansımız oluyor. Amacımız vatandaşlarımızın rahat ve huzur içinde yaşamaları noktasında gerekli bütün tedbirleri almaktır. Bunun için de öncelikli olarak sorunların saptanması, ardından da gerekli önlemlerin alınması gerekir”şeklinde konuştu.

YOZGAT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN