Üniversite öğrencileri terör tehlikesine karşı bilinçlendiriliyor

Üniversite öğrencileri terör tehlikesine karşı bilinçlendiriliyor

Yozgat’ta bu yıl üniversite eğitimine başlayan öğrencilere yönelik Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ’El Ele Güvenli Geleceğe’ projesi kapsamında Bozok Üniversitesi kampüsünde bilgilendirme standı kuruldu

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Bozok Üniversitesi Kampüs alanına, öğrencileri terörle mücadele konusunda bilgilendirmek için stant kuruldu. Stantta bulunan görevli polis memurları, öğrencilere terör ve terör örgütleri hakkında bilgiler vererek olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde ne yapmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.Standın Cuma gününe kadar açık kalacağını belirten emniyet ekipleri, güvenli ve huzurlu bir gelecek için bu tür bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.

YOZGAT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN