Yozgat Başbakan Binali Yıldırım’ı karşılamaya hazır

Yozgat Başbakan Binali Yıldırım’ı karşılamaya hazır

16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği halk oylaması ile ilgili ’evet’ kampanyası kapsamında Başbakan Binali Yıldırım yarın Yozgat’a gelerek miting düzenleyecek

Başbakanı ağırlayacak olan Yozgat’ta, AK Parti İl Teşkilatı şehrin girişini ve çıkışını, Başbakanın geçeceği cadde ve sokakların tamamını AK Parti bayraklarıyla donattı. Ayrıca, Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek miting öncesinde AK Parti İl Başkanlığı tarafından meydanı gören bir bina üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğrafları asıldı.Yarın saat 13.00’de Yozgat’a gelmesi beklenilen Başbakan Binali Yıldırım ilk olarak Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edecek. Ardından ise Yozgat Şehir Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirecek. Başbakan Binali Yıldırım daha sonra ise Kırıkkale mitingine katılacak.

YOZGAT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN