Yozgat’ta 145 acemi kasap hastanelik oldu

Yozgat’ta 145 acemi kasap hastanelik oldu

Yozgat’ta sabah erken saatlerde başlayan kurban kesimleri sırasında büyükbaş kurbanlıkların tekme, boynuz darbelerine maruz kalan ve bıçak ile satırla kendilerini yaralayan 145 kişi hastanelik oldu

Yozgat merkez ve ilçelerde kurbanlıklarını kesmeye çalışan vatandaşlar, kesim sırasında çeşitli yerlerinden yaralandı. Yozgat Şehir Hastanesi ve üniversite hastanesinin acil servislerinde, el ve bacak bölgelerinden bıçak ve satır kesiği ile boynuz ve tekme darbeleriyle yaralanan 145 kişiye tıbbi müdahalede bulunuldu.Kurban keserken aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Abdulkadir Şen, "Kurban keserken bıçak ayağıma geldi, yaralandım. Yıllardır kendi kurbanımı keserim ama bugün başımıza bu geldi" dedi.Ümit Ünal ise "25 yıldır kurban kesiyorum, ilk defa başıma böyle bir olay geldi. Bacağımdan yaralandım" şeklinde konuştu.

YOZGAT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN