Yozgat’ta ’ByLock’ kullanan 1 şahıs tutuklandı

Yozgat’ta ’ByLock’ kullanan 1 şahıs tutuklandı

Yozgat’ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında ’ByLock’ kullandığı tespit edilen 1 kişi tutuklandı

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütün şifreli haberleşme programı ’ByLock’u kullandıkları ve silahlı terör örgütüne üye oldukları iddiasıyla Sarıkaya ve Boğazlıyan ilçelerinde 14 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Operasyonda, çeşitli meslek gruplarından 11 kişi gözaltına alınmış ve emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmişti. Adliyeye sevk edilen şahıslardan S.D. tutuklanırken A.E, D.K, M.A, E.Ö, E.A, F.Ş. ve M.Ö. adli kontrol şartıyla N.A, O.K, İ.K. ise savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Adreslerinde bulunamayan F.Y, T.Ö. ve Z.Ç’nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

YOZGAT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN