Yozgat’ta caddeler güzelleşiyor

Yozgat’ta caddeler güzelleşiyor

Yozgat Belediyesi şehrin en işlek caddelerinden biri olan Lise Caddesi başta olmak üzere refüj ve park alanlarını gül ve ağaçlarla donatıyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarına ağırlık veren Yozgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler birimi, şehrin en işlek caddesi olan Lise Caddesine, kavşak ve park alanlarına gül ve ağaç dikerek şehrin güzelleşmesini sağlıyor.Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılınçaslan yaptığı açıklamada, "Yozgat’ın her bir tarafında bu düzenlemeler yapılıyor. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde yaza hazırlanıyor. Şehrin en işlek caddelerinden olan Lise Caddemiz başta olmak üzere refüj, kavşak ve park alanlarına gül ve şimşir ağacı dikiyoruz. Çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Her şey daha güzel ve yaşanılır bir Yozgat için" dedi.

YOZGAT/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN