Yozgat’ta LYS heyecanı yaşandı

Yozgat’ta LYS heyecanı yaşandı

Üniversite adaylarının katıldığı Lisans Yerleştirme Sınavları kapsamında Fen Bilimleri alanında yapılan LYS-2, Yozgat’ta da gerçekleştirildi

Geçen hafta ÖSYM’nin 9.45 kuralına takılan adaylar, bu kez sorun yaşamadılar ve 9.45’ten önce sınav merkezlerine gelerek sınava zamanında girdiler.Sınav öncesi ÖSYM görevlileri sık sık uyarılarda bulunarak öğrencilerin 9.45’ten önce giriş yapmalarını istediler. LYS heyecanının yaşandığı Bozok Üniversitesi’nde öğrenciler sıkı kontrolden geçirilerek içeri alındı.Öğrenciler sınavda ter dökerken veliler ise dışarıda güneş altında ter döktüler. LYS’nin ikinci oturumunda Fen Bilimleri sınavına giren öğrencilere destek için gelen aileler, sıcak havaya rağmen çocuklarını bekledi. Veliler fakülte bahçesinde çocuklarının heyecanlarına dua ederek ortak oldular.

YOZGAT/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN