Ahmet Güngör, Elif Acar’ı ziyaret etti

Ahmet Güngör, Elif Acar’ı ziyaret etti

AFAD Müdürü Ahmet Güngör ve AFAD Şube Müdürü Havva Güzel, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreter Vekili Elif Acar’ı ziyaret etti

Yeni görevinde hem başarılar dilemek hem de tebrik etmek için ziyarette bulunduklarını ifade eden AFAD Müdürü Ahmet Güngör, “Bugüne kadar BAKKA ile birçok çalışma yaptık. Bugüne kadar da tüm projelerimiz onaylandı. Şimdi yeniden onaylanan bir projemiz var. Bu ziyaretimizde projemizle ilgili de Elif Hanımla bilgi alışverişinde bulunacağız. Ben tekrardan kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elif Acar ise, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birçok projede birlikte çalışmayı diliyorum. Ahmet Beyin de dediği gibi Ajansımıza sundukları projelerin hemen hemen hepsi onaylandı ve onun içinde kendilerine teşekkür ediyorum. Bu konuda özverili çalışma yapıyorlar. Bizde kendilerine ellimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız” diye konuştu.

ZONGULDAK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN