BEÜ mühendislik fakültesi yatay geçiş kontenjanlarına yoğun ilgi

BEÜ mühendislik fakültesi yatay geçiş kontenjanlarına yoğun ilgi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Mühendislik Fakültesi yatay geçiş kontenjanları 2017-2018 eğitim yılında yoğun ilgi gördü

300’ün üzerinde başvurunun yapıldığı kontenjanlara 110 öğrenci yerleştirildi. Hali hazırda 5 bin 88 öğrencinin eğitim gördüğü BEÜ Mühendislik Fakültesi eğitim-öğretim faaliyetlerini yeni binasında sürdürüyor.Her geçen gün emin adımlarla büyüdüklerini belirten Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, “Mühendislik fakültemiz yaptığı başarılı çalışmalarla Karadeniz bölgesindeki mühendislik fakülteleri arasında öne çıkmaktadır. Fakültemiz güçlü fiziki altyapısıyla tüm teknik donanımları tamamlanmış, öğrenci ve öğretim elemanlarımızın hizmetine sunulan 60 laboratuvara sahip. Yine, inşaatı bu yıl tamamlanarak eğitim faaliyetlerine başlayan yeni binamızda öğrencilerimiz konforlu bir şekilde eğitim almaktadır. Bu yıl hem üniversite tercihlerinde hem de yatay geçiş başvurularında en çok tercih edilen Mühendislik Fakülteleri arasındayız. Öğrencilerimiz fakültemizde her türlü imkana sahipler. Kampüslerimizde 7/24 hizmet veren kütüphanelerimiz, laboratuvarlarımız Akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin nitelikli bilimsel araştırmalar yapabilecekleri fiziki mekan sayısı hızla artıyor. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz yatırımlardan birisi olan fakülte binamız ile üniversitemize estetik açıdan güzel ve modern bir eğitim binası kazandırmış olduk. Derslikleri, amfileri, bilgisayar ve araştırma laboratuvarları ve teknolojik altyapısı ve kaliteli eğitim öğretimin yanında öğretim elemanlarımızın bilimsel araştırmaları için de gerekli tüm imkanlar sağlandı. Bu vesileyle öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum" dedi.

ZONGULDAK/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN