Bu berberde Amerikan tıraşı yasak

Bu berberde Amerikan tıraşı yasak

Zonguldak Alaplı İlçesinde Terminal Berberi’nde Amerika ile Türkiye arasında yaşanan vize gerginliğini protesto ederek, bundan sonra Amerikan tıraşı yerine Türk tıraşı yapmaya karar aldı

Zonguldak Alaplı İlçesinde 18 yıldır berberlik mesleği yapan Cavit Can, Amerika ile Türkiye arasında yaşanan vize gerginliğini protesto ederek, Amerikan tıraşını yapmama kararı aldı. Can, dükkanın camına astığı yazı ile boykotunu müşterilerine duyurdu. Dükkanın camına "Bu iş yerinde Amerikan tıraşı yerine Türk tıraşı yapılmaktadır" yazısı astı. Zonguldak Alaplı İlçesinde 18 Yıldır berberlik yaptığını dile getiren Can, " 18 Yıldır Berberlik yapıyorum, Amerika’nın ülkemiz üzerine uyguladığı politikalar ve Türkiye’de oynanan Oyunlardan dolayı Amerikan tıraşını müessesemizde kesinlikle yasaklıyorum. Bundan sonra Amerikan tıraşını Türk tıraşını çevirerek tasarlıyoruz" diye konuştu.

ZONGULDAK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN