Demirtaş Ereğli Belediyesi için adaylığını açıkladı

Demirtaş Ereğli Belediyesi için adaylığını açıkladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Zonguldak’ın büyük şehir olması durumunda Ereğli Belediyesine aday olduğunu söyledi

Gülüç’te yaz futbol takımı ile mangal partisinde buluşan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Zonguldak’ın büyük şehir olması durumunda belediyelerinin kapanacağını, Parti genel merkezin uygun görmesi durumunda Ereğli belediyesine aday olduğunu söyledi. Demirtaş açıklamasında "Zonguldak büyük şehir olursa Gülüç Belediyesi kapacak. Bu durumda bizimde bir takım hedeflerimiz var. Partim, genel merkezim uygun görürse Ereğli Belediye Başkanlığına adayım. Bunu ilk kez açıklıyorum. Gülüç kapandığı taktirde Gülüç’ teyim. Ama Gülüç kapanırsa Ereğli Belediye Başkanlığı’na adayım. Ereğli’nin il olması konusu ise bu durum Ereğli’nin önünün açar. Ekonomik gelişmesi yönünde, diğer kurumların Ereğli’de yapılanma sürecine girecek. Böylelikle Ereğli daha güzel yerlere gelir. Ben diyorum ki inşallah Ereğli il, Gülüç ile ilçe olsun"

ZONGULDAK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN