Jandarma’dan elektronik kumar aleti operasyonu

Jandarma’dan elektronik kumar aleti operasyonu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde jandarma ekipleri kıraathanelere yapılan operasyonda elektronik kumar makinesi ele geçirdi

Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde 4 farklı kıraathanede elektronik kumar aleti olduğu ihbarı üzerine eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan baskınlarda çeşitli ebatlarda elektronik kumar aletleri ele geçirildi. Tahsin D.’ye ait çay evinde yapılan kontrolde 4 adet kumar oynama makinesi ve bu makinelerin içerisinde bulunan 259 TL, Arif B.’ya ait kıraathanede 2 adet kumar oynama makinesi ve bu makinelerin içerisinde 670 TL, Ali O.’a ait kıraathanede 2 adet kumar oynama makinesi ve bu makinelerin içerisinde 460 TL, Siyami C.’ye ait kıraathanede 1 adet kumar oynama makinesi ele geçirildi.Şüphelilere Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda kumar oynamaktan işlem yapıldı.

ZONGULDAK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN